fbpx

Kom je hardlopen bij ZOEV?

Leuk dat je interesse hebt in lopen met Zoev! Je kunt op deze pagina meer informatie vinden of je direct aanmelden voor de 12-weken beginnerscursus die op woensdag 9 september om 19:30 h begint. Loop je al wat langer maar heb je een extra zetje nodig? We hebben ook een cursus voor de gevorderde loper. Je loopt altijd onder begeleiding van gediplomeerde trainers.
Niet zeker wat er bij je past? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op om te kijken welke training of cursus het best bij jou past.
Of wil je gewoon een keer proeflopen? Je bent van harte welkom op een reguliere training. In het weekoverzicht zie je op welke dagen er trainingen zijn en hoe laat.We helpen je graag een keuze te maken in de training die bij je past.

Ja, neem contact met mij op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie & faciliteiten

Alle ZOEV-trainingen starten vanaf het USC Sportcentrum Universum (USC), Sciencepark 306 Amsterdam.
Hier verzamelen we vanaf 15 minuten voor de training en we doen er de cooling down.
De training wordt afgesloten met een kop thee en een koekje.
In het USC zijn goed uitgeruste kleedkamers met lockers en douchevoorzieningen. Na de training kun je gebruikmaken van de sauna. In het USC is ook een eetcafé, Oerknal.

 

 

Testimonials

Klik op de foto voor meer info

Mark, 28 jaar

Word ook een betere hardloper met Zoev net als Mark.
“Ik liep zelf al een tijd en had er veel plezier in. Op een gegeven moment wilde ik beter worden en dat lukte niet alleen.
Door de professionele begeleiding van de Zoev trainers ben ik technisch beter gaan lopen en dus sneller geworden. Bij Zoev lopen mensen zoals ik, die zichzelf willen verbeteren. De interval trainingen zijn daar met name geschikt voor. Dat doe je niet zo snel zelf en het samen doen is ook nog eens leuk!”

Ellen, 49 jaar

Loopt op maandag

Loop ook blessure vrij bij Zoev, net als Ellen!

Vroeger liep ik af en toe een wedstrijdje, maar door blessures kwam daar de klad in. Dat wilde ik weer oppakken en dat vond ik lastig alleen. Het is super fijn dat ik de trainer kan raadplegen als ik vragen of een pijntje heb en zo kan voorkomen dat ik een blessure krijg. Het trainingsritme helpt me mijn loopconditie op peil te houden. Ik vind Zoev een gezellig club met betrokken leden en trainers, zonder dat je (sociale) druk voelt.

Greet, 71 jaar

Loopt regelmatig op donderdag en zondag.

Blijf fit en vitaal net zoals Greet, kom hardlopen bij Zoev!

Hardlopen geeft mij energie en samen lopen is het leukste wat er is. In de loop van de jaren zijn Zoev loopmaatjes vrienden geworden, in alle soorten en maten.

Tien jaar geleden besloot ik dat ik wilde hardlopen. Toen heb ik me aangemeld voor de Dam-tot-Dam en realiseerde ik me dat ik hierbij wel wat begeleiding kon gebruiken, want die loop is zeker geen sinecure. Zoev bleek een gouden greep. Ik raad het iedere senior van harte aan om ook te lopen bij Zoev!

Carla, 34 jaar

Wil je ook je harloopprestaties verbeteren net als Carla? Kom dan lopen bij Zoev!

Ik liep al wat langer hard en had mijn eerste marathon in het vizier. Alleen trainen in de aanloop viel me zwaar. Dankzij de diverse trainingen van Zoev, interval en duurloop, heb ik de marathon binnen mijn streeftijd gelopen.

Nu loop ik met de reguliere trainingen mee om mijn conditie op peil te houden en ik heb mijn doel verlegd naar sneller lopen op kortere afstanden. Zoev faciliteert mij het beste uit mezelf te halen op het gebied van hardlopen.

Caro, 40 jaar

Wil je hardlopen ook volhouden en lukt dat niet alleen? Kom dan net als Caro bij Zoev lopen!

Ik vind het erg gezellig en het is fijn om samen te lopen, dan is het makkelijker vol te houden.

Het zijn afwisselende trainingen, zelf doe ik bijvoorbeeld geen intervallen maar in het trainingsaanbod lift ik hier lekker op mee. In de winter is het vroeg donker en zijn de routes beperkt omdat ik dan niet ver van huis ga. Met Zoev is dat geen probleem en lopen we overal en veilig met elkaar.

Henk, 70 jaar

Wil je ook jezelf blijven uitdagen net als Henk? Kom dan meelopen met Zoev!

De energie van Zoev stimuleert mij om mezelf uit te blijven dagen. Ik word nog steeds beter en loop regelmatig PR’s bij recreatieve wedstrijden. De combinatie van een prettige sfeer en goede technische en interval trainingen. We lopen prachtige routes in en om Amsterdam. Ik geniet van de natuur en het contact met de andere Zoev-ers.

Paul, 36 jaar

Wil je net als Paul looproutes en leuke mensen leren kennen? Kom dan hardlopen met Zoev!

Ik was nieuw in Amsterdam en kende geen looproutes en nog weinig mensen. Ik houd van samen lopen, dat is immers de beste stok achter de deur, dus Zoev was precies wat ik nodig had. Sommige Zoev-ers zijn nu vrienden en het is een leuk netwerk om onderdeel van te zijn. Zoev is een mengelmoes van soorten mensen en hardloopniveaus. Presteren is geen must, wie wil loopt hard maar ook na avondje uit kan je prima meelopen.

Monica, 48 jaar

Wil je eigenlijk ook van die bank afkomen maar lukt het je niet? Kom dan net als Monica hardlopen met Zoev!

Natuurlijk is het fijne aan hardlopen dat je te allen tijden je schoenen aan kan trekken voor een rondje.

Maar niet altijd kom je van die bank af en dan helpt het als je weet dat je aan kunt haken bij een groepje gelijkgestemde hardlopers. Bovendien hoef je niet na te denken over de route en de opbouw van je loopje.Dat doen de gediplomeerde trainers van Zoev voor je! Bovendien kom ik op plekken waar ik nooit eerder geweest ben, ook in de donkere maanden!

Weekprogramma

Zondagochtend (09.15)
Duurlooptraining (12 – 18 km)
Tempo: vanaf 10 km/h

Maandagavond (19.30)
Training
Consolidatietraining 30 minuten of 60 minuten (5 – 10 km)
Tempo: zonder ondergrens

Dinsdagavond (19.30)
Techniek, snelheid en intervaloefeningen (12-15 km)
Tempo: vanaf 12 km/h

Woensdagavond (19.30)
Cursus: beginners en gevorderden
Duur: 1 tot 1,5 uur
Tempo: wordt vanaf 0 opgebouwd

Donderdagavond (19.30)
Techniek en intervaltraining (10 – 12 km)
Tempo vanaf 10km/h