Nergens in Amsterdam kun je zo voordelig hardlopen als bij ZOEV!

Kosten
Het lidmaatschap van ZOEV kost € 160 per jaar. Studenten krijgen 50% korting en betalen € 80. Hiervoor mag je aan alle trainingen meedoen en ben je automatisch recreantlid van de Atletiekunie. Voor een eventuele wedstrijdlicentie betaal je € 22,50 per jaar extra. We houden de contributie zo laag mogelijk, daardoor is er geen restitutie als je niet meer kunt trainen door blessures, verhuizing, zwangerschap of andere redenen.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Word je in de loop van het jaar lid, dan betaal je naar rato per kwartaal. Als je bijvoorbeeld tussen 1 juli lid wordt, betaal je voor zes maanden. Als je in het laatste kwartaal lid wordt, betaal je voor drie maanden en verbind je je automatisch aan het lidmaatschap van het daarop volgende jaar. Het lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend voor een jaar verlengd.

Opzeggen
Als je wilt opzeggen, doe je dat schriftelijk of per email vóór 1 december. Het lidmaatschap wordt dan beëindigd per 1 januari van het volgende jaar. Opzeggen na 1 december betekent dat je voor het gehele volgende jaar contributieplichtig bent.

Uitproberen? Train gratis mee!
Wil je weten of het lidmaatschap van ZOEV iets voor jou is, dan kun je twee weken gratis meetrainen (geldt niet voor cursussen). Stuur een mailtje naar secretariaat@zoev.net om te overleggen welke training het beste bij je past. Dat is afhankelijk van je eigen doelstellingen en mogelijkheden. Tijdens deze twee weken meld je je als proefloper bij de ZOEV-trainer (aanwezig bij USC voor aanvang training). Na twee weken beslis je of je lid wilt worden.

Lid worden?
Je kunt je hier aanmelden. Veel loopplezier, tot ziens bij ZOEV!