Gepost op

ZOEV gaat verhuizen

ZOEV gaat verhuizen

Donderdagavond 1 mei hebben ZOEV’s aanstaande en scheidende voorzitter Michiel van Kempen en Jan Pieter Ekker namens ZOEV een overeenkomst getekend met het Universitair Sport Centrum Universum (USC) gevestigd in het Sciencepark 306. De verhuizing is op 1 juli, de kennismakings- training en rondleiding op 1 juni.

ZOEVnaarUSC

Nadat ons eind vorig jaar door Jeugdland een forse huurverhoging was aangezegd, zijn we (zoals op de Ledenvergadering is besproken) rond gaan kijken; en het USC was met afstand de aantrekkelijkste optie. Op een steenworp afstand van ZOEV, een echte sportomgeving, en vooral: niet duur. De contributie hoeft niet omhoog, waardoor we betaalbaar hardlopen kunnen blijven aanbieden. Inclusief schone kleedkamers, lockers, douches, frisse toiletten en sauna!

De verhuizing is op 1 juli aanstaande. Op zondag 1 juni was er al een mogelijkheid om de nieuwe plek te bekijken. Met 20 ZOEVers hebben we het gebouw bewonderd!

IMG_1363

 

IMG_1364

Voor alle duidelijkheid: de onverkikkelijke toestanden op Jeugdland hebben geen enkele rol gespeeld bij deze verhuizing. ZOEV heeft een geweldige tijd gehad op Jeugdland en neemt met weemoed afscheid. We gaan Jeugdland missen, maar bij het USC blijven we gewoon thee en koekjes serveren en er staan ook lekkere banken binnen en buiten!

Vingerscan
Vanaf maandag 16 juni kun je bij USC je vingerscan laten maken; je noodzakelijke ‘toegangspas’.  Met dit scansysteem is je privacy volledig gewaarborgd. Je scan wordt onmiddellijk vertaald in een algoritme en beveiligd door een encryptie (voor uitleg graag een specialist raadplegen:-) maar in gewoon Nederlands betekent dit dat je vingerafdruk niet naar jou leidt, en dat het USC de codes nooit aan derden geeft. Neem aub een legitimatie mee. Openingstijden USC: ma t/m vr: 8.30-22.00 en het weekend: 10.00-18.00.

unnamed

Kluisjes
De kleedkamers zijn beneden, dit staat aangegeven. Kleedkamer 11 (heren) en 12 (dames) zijn rustig. Ze zijn uitgerust met een lockers systeem. Lees de handleiding goed! Eerst de kluis dichtdoen en dan de handelingen uitvoeren waarbij je moet opletten dat je niet al per ongeluk bij het dichtdoen een toets aanraakt. De dwarse lange toets is een reset knop! De dikkere handel is het slot.
IMG_1356

 

 

 

De eerste training
De eerste training in USC, is tevens de laatste training van David. Lopers die met hem trainen en getraind hebben zijn van harte uitgenodigd: zelfde tijd als altijd: 19.30. De beginners  van Bas beëindigen hun cursus nog op de oude locatie: Jeugdland.