Lid worden

Het lidmaatschap van ZOEV kost € 160,- per jaar. Voor studenten (UvA, NL universiteiten en HvA) is dit € 80,- Hiervoor mag je aan alle trainingen meedoen. Na afloop van de trainingen zijn er altijd koekjes en thee. Je bent ook automatisch recreant-lid van de Atletiekunie. Voor een wedstrijdlicentie moet je € 22,50 per jaar bijbetalen.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Word je in de loop van het jaar lid, dan betaal je naar rato. Als je bijvoorbeeld vanaf 1 juli lid wordt, betaal je voor zes maanden. Als je in het laatste kwartaal lid wordt, verbind je je automatisch aan het lidmaatschap van het daarop volgende jaar.

Het lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend voor een jaar verlengd. Als je wilt opzeggen, moet je dat schriftelijk of per email doen vóór 1 december. Het lidmaatschap wordt dan beëindigd per 1 januari van het volgende jaar. Bij opzeggen na 1 december ben je voor het gehele volgende jaar contributieplichtig.

Wil je weten of het lidmaatschap van ZOEV iets voor jou is, dan kun je twee weken gratis meetrainen. Hiervoor kun je je aanmelden bij: secretariaat@zoev.net. In samenspraak wordt dan de juiste training bepaald. Tijdens deze twee weken kun je je melden bij trainer van ZOEV (aanwezig voor aanvang training bij USC) met de mededeling dat je proefloper bent. Na deze 2 weken, kun je beslissen of je lid wilt worden.

Schrijf je hier in als lid

Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn hier te vinden

Blessures

We houden de contributie zo laag mogelijk. Daardoor is er geen restitutie van contributie in geval van blessures, verhuizing, zwangerschap of andere redenen van niet mee kunnen trainen

Contactformulier

Heb je een vraag voor het bestuur, een van de trainers, of wil je met ZOEV in contact komen, vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.